COMUNICAT PUBLICWIN

Urmare a Deciziei nr. 1827 a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, intrată în vigoare la data de 26.09.2018 activitatea de jocuri de noroc pe platforma www.publicwin.ro urmează să fie suspendată pentru o perioadă de 30 de zile. Prin urmare, participarea la jocurile de noroc, respectiv înregistrarea pariurilor pe platforma şi/sau agenţiile Publicwin nu va fi permisă, fără a fi afectate plățile datorate clienților noștri pentru pariurile înregistrate anterior datei de 26.09.2018 ora 16:00. Plata câștigurilor către jucători nu este afectată de măsura suspendării autorizației.

Acestea vor fi efectuate la termenele și în condițiile prevăzute de lege și de Regulamentelor de joc. În toate locaţiile PublicWin, participarea la jocurile de tip slot machines este permisă.

Ne puteţi contacta telefonic la numărul 0740.777.277.

Ne asigurăm clienții și colaboratorii că Decizia nu reflectă o situație reală cu privire la activitatea Publicwin, urmând ca instanța de judecată deja sesizată de operator să constate, la fel ca și în cazul sancțiunilor aplicate celorlalți operatori din piață, intens mediatizate, că în realitate activitatea operatorului este conformă dispozițiilor legale, iar acțiunea autorității este profund nelegală.

Conducerea PublicWin

Înregistrare

Date utilizator
Nume utilizator:
Parola:
Repetă parola:
Data nașterii:
Email:
Repetă email-ul:
Întrebare personală:
Răspuns personal:
Ca o măsură de siguranță suplimentară, introduceți următoarea combinație de numere:
If you can't read this number refresh your screen
Date personale
Titularul:
Prenume
Nume:
Strada:
Numarul:
Cod poștal:
Țara:
Oras:
Număr telefon mobil:
Confirmare
Sunteti cetatean roman?
Cod personal (CNP)
Aveti rezidenta fiscala in Romania?
Am împlinit 18 ani, am citit Termeni și condiții generale condițiile și sunt de acord cu acestea.
Sunt de acord să primesc informații din partea firmei dvs. Mă pot dezabona de la acest serviciu în orice moment din contul meu.

Atentie: Publicwin nu oferă pariuri pentru persoanele rezidente în Statele Unite ale Americii.


Câmpuri obligatorii.
Nu există rezultate detaliate pentru acest eveniment!

loading